Officiële webmail inlogpagina's, Ziggo, KPN, tele2, telfort en xs4all.
Inloggen op uw webmail in één eenvoudige stap.

  • A
  • B
  • C
  • D
  • E

Nieuws

.25-11-2016Wat de fusie tussen Vodafone en Ziggo gaat betekenen voor webmail klanten

Op februari van 2016 kondigde de Nederlandse divisies van Vodafone en Ziggo aan te willen fuseren. De fusie zorgt er voor dat en een nieuwe provider ontstaat. Een die beter in staat is om de concurrentie aan te kunnen gaan met provider KPN. De kans is groot dat klanten van Vodafone en Ziggo straks beiden inloggen op de nieuwe Webmailomgeving van Ziggo, al dan niet met een andere naam.

De fusies en ziggo webmail

Op 3 augustus gaf de Europese commissie groen licht voor de fusering tussen Ziggo en Vodafone. Verwacht wordt dat de fusie eind 2016 zal worden afgerond. In 2015 fuseerde Ziggo en UPC al, waardoor de klanten van UPC webmail nu inloggen via de Ziggo webmail omgeving. Hetzelfde geldt voor klanten van @home, quicknet, casema, chello en a200 welke ook allemaal inloggen via de webmail pagina van Ziggo. Ook deze providers werden eerder overnemen door Ziggo.

wat gaat er gaat veranderen voor bestaande webmail klanten.

Op dit moment hebben Vodafone en Ziggo beiden een eigen webmail omgeving. Wanneer er naar de grootte van beide platformen wordt gekeken dan valt het op dat Ziggo 44% van de breedbandmarkt bezit en Vodafone minder dan 16%. Ook zijn de functionaliteiten bij Ziggo veel uitgebreider. Het is niet alleen mogelijk om e-mails te bekijken maar er kan er ook gebruik worden gemaakt van de online agenda en adresboek. Daarnaast biedt Ziggo ook nog eens de mogenlijkheid om foto’s en bestanden op te slaan. Dat is handig, want zo kun je deze altijd online terugvinden, of delen met anderen.

Wanneer bovenstaande gegevens in acht worden genomen is het zeer aannemelijk dat klanten van Vodafone en Ziggo straks allemaal zullen inloggen via de Webmail van Ziggo al dan niet met een andere naam.


.23-10-2016Waarschuwing voor valse e-mails van Ziggo!

Beveiligingsbedrijf FOX-IT Waarschuwt gebruikers van Ziggo webmail. Er worden valse e-mails verstuurt met daarin een factuur van Ziggo waarbij wisselende bedragen worden genoemd, de bedragen liggen tientallen tot honderden euro’s hoger dan het normale factuurbedrag van Ziggo. De e-mails worden al geruime tijd verstuurd maar Fox-IT verwacht een nieuwe golf aan neppe e-mails.

De valse e-mails bevatten een link, als er vanuit de Ziggo webmail omgeving op deze link wordt geklikt komt men uit op een nagemaakte website van Ziggo waar zogenaamd een factuur klaarstaat. Wie de factuur probeert te bekijken wordt gevraagd om een zip bestand te downloaden, echt bevat dit bestand ransomware waarmee alle bestanden op de computer kunnen worden versleuteld. Criminelen vragen vervolgens enkele honderden euro’s in Bitcoin om uw computer weer vrij te geven.

Bij twijfel over een e-mail of factuur wordt aangeraden om contact op te nemen met de klantenservice van Ziggo.


Each media box is independent

Your boxes don't have to be the same, so make any combination that you can think with images, videos, sounds, iframes, text, HTML, etc.

Put anything on the popup

You can load images, Youtube/Vimeo videos, SoundCloud sounds, iframes, HTML, Google maps, Web pages or content via AJAX.

Fully Responsive

The grid will automatically adapt to its container taking care of keeping the right proportions.

Different resolutions

You can define a different grid layout for phones, tablets, desktops and all kind of resolutions.

Powerful filter system

You can make all kind of complicated filters and define your own HTML markup.

Super fast grid system

The plugin is using Isotope v2 which is one of the fastest and powerful grid systems out there, using the best browser features when available.

Overlay Effect

Several overlay effects that are using CSS3 transitions in order to give you the best performance available.

Define the Ratio

You can specify the ratio of the thumbnails and the plugin will cut and center them for you with CSS techniques (only cuts the height, the width remains the same).

Fully Customizable

You can adapt the plugin to your needs, it is very simple to customize it via CSS or JS (if you know it).

Documentation

You can read the documentation for free here, and feel free to ask any question you may have.

Laatst bijgewerkt op 15.08.2017